Wednesday, October 19, 2011

Το Σ/Κ καθαρίζουμε σε Βούλα, ΣΕΦ, Ιλίσια, Κάτω Πατήσια

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε:

1. Στη Βούλα. Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βούλας προγραμματίζει νέο καθαρισμό στο λόφο του Πευκωτού στα Πηγαδάκια, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού. Σημείο συνάντησης, το τέρμα της οδού Κανελλοπούλου. Η ίδια ομάδα είχε καθαρίσει με μεγάλη επιτυχία ρέματα και κοινόχρηστους χώρους στο Πανόραμα Βούλας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 10.00 το πρωί καθαρίζουμε:

1. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι εργαζόμενοι και στελέχη της εταιρείας ICAP, σε συνεργασία με φορείς από το δήμο Πειραιά, θα καθαρίσουν την παραλία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Σημείο συνάντησης, ο χώρος και το πάρκινγκ του ΣΕΦ.

2. Στα Ιλίσια. Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Χίλτον θα πραγματοποιήσουν εθελοντικό καθαρισμό στο πάρκο που βρίσκεται μπροστά στην εκκλησία «Άγιος Χαράλαμπος» στα Ιλίσια. Σημείο συνάντησης, έξω από την εκκλησία στην οδό Δραγούμη 7.

3. Στα Κάτω Πατήσια. Κάτοικοι από τα Κάτω Πατήσια θα καθαρίσουν τη γειτονιά τους. Οι κάτοικοι θα συγκεντρωθούν στην οδό Βουρδουμπά που είναι κάθετη στην οδό Αχαρνών 323.



Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.


Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 


Πηγές: ΣΚΑΪ, Ιστιοπολοϊκός κόσμος

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname