Saturday, October 15, 2011

Έργα τέχνης σε συμβολική τιμή για την υποστήριξη αστέγων της Αθήνας

Η «ΕΚΠΛΗΞΗ!» του artAZ επιστρέφει για τρίτη φορά.

Για μία ακόμη φορά οι καλλιτέχνες, που προσφέρουν αφιλοκερδώς τα έργα τους, καλύπτουν όλη τη γκάμα της καλλιτεχνικής έκφρασης και βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της καριέρας τους.

Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση και προσφέρονται σε ενιαία συμβολική τιμή, ενώ είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους. Έτσι η ταυτότητα του δημιουργού διατηρείται μυστική και αποκαλύπτεται ΜΟΝΟ μετά την αγορά του έργου.

Θα βρίσκονται αναρτημένα από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στο site http://www.artaz.gr/el/CNT/on_show.aspx και μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

Το ετήσιο όμως ραντεβού θα κορυφωθεί και πάλι στις εγκαταστάσεις της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στην Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος», όπου θα παρουσιαστούν τα έργα ζωντανά στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί η πώληση τους.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν και φέτος στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη του έργου του.

Όλα τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18 x 24 εκ.), προσφέρονται σε ενιαία συμβολική τιμή (50 €) και είναι υπογεγραμμένα στην πίσω πλευρά τους.

Ημερομηνίες έκθεσης: Online στο artAZ (http://www.artaz.gr/el/CNT/on_show.aspx), μέχρι τις 17 Νοεμβρίου & στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων 18 – 19 Νοεμβρίου 2011.

Πώληση έργων: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, 12:00 – μέχρι εξάντλησης των έργων, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Αγγελική Δρακοπούλου


Πηγές: Jenny.gr, artAZ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname