Monday, November 21, 2011

Το Μέγαρο κοντά στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες

Στους νέους (ως 25 ετών), τους άνεργους αλλά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες «ανοίγει» όλες τις παραγωγές του το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών καθώς προσφέρει στις εν λόγω κοινωνικές ομάδες τιμές εισιτηρίων 5-10 ευρώ. Παράλληλα, ειδικές ρυθμίσεις θα υπάρξουν για άτομα τρίτης ηλικίας και πολύτεκνους με τις τιμές, σ΄αυτή την περίπτωση, να κυμαίνονται μεταξύ 8-15 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά από το Μέγαρο, οι προσφορές αυτές θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου 2012 και αφορούν σε όλες τις παραγωγές, εκτός από την όπερα. 

«Το Μέγαρο Μουσικής ανοίγεται στον κόσμο με διεθνείς συνεργασίες φιλοξενώντας καλλιτεχνικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κ. Ιωάννης Μάνος.  

«Παράλληλα - συνεχίζει ο ίδιος - ανοίγεται στην πόλη και στην κοινωνία όπου πέρα από πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκτός Μεγάρου, καθιερώνονται ειδικές τιμές για τους νέους ως 25 ετών, για τους άνεργους, για την τρίτη ηλικία, τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες και τους πολύτεκνους, ώστε να είναι δυνατόν να παρακολουθούν τις εκδηλώσεις του Μεγάρου όσο το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν τις σημερινές δυσκολίες».


Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname