Thursday, December 15, 2011

Δημοπρασίες Αγάπης 2012 στο Contra.gr στις 16-22 Δεκεμβρίου

Η φανέλα ενός αθλητή με την υπογραφή του πάνω της, είναι από μόνη της μια «κατάκτηση» για όποιον την έχει στο σπίτι του. Όμως, η ίδια φανέλα να είναι μέσο για να βοηθήσεις κάποιον που το έχει ανάγκη, είναι ακόμη μεγαλύτερη (προσωπική σου) νίκη. Το Contra.gr φιλοξενεί για 2η συνεχόμενη χρονιά τις Δημοπρασίες Αγάπης. Και περιμένει τα «χτυπήματά» σας.

Από την Παρασκευή 16/12 μέχρι την Πέμπτη 22/12 θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αντικείμενα της αγαπημένης σας ομάδας ή παικτών που αποτελούν πρότυπα για εσάς και τα χρήματα που θα δώσετε, θα πάνε αποκλειστικά και μόνο προς ένα καλό σκοπό: την ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ Βούλας και κάποιες καλύτερες μέρες για παιδιά που ζουν εκεί.

Η διαδικασία θα είναι απλή, διαρκώς προσβάσιμη κατά τη διάρκεια των online δημοπρασιών, ενώ μετά το πέρας αυτών, ο νικητής θα ενημερώνεται τηλεφωνικά για το πώς θα παραλάβει τη φανέλα, τα παπούτσια ή την μπάλα που κέρδισε.

Εν μέσω Χριστουγέννων, λοιπόν, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα δώρο σε εσάς ή έναν δικό σας άνθρωπο, που είναι δύσκολο να βρείτε και ένα δώρο σε κάποιους που είναι να δύσκολο να έχουν…

Τι θα μπορέσετε να «διεκδικήσετε»;

Αναλυτικά:

Παρασκευή 16/12
Μπάλα Παναθηναϊκού και φανέλα Τζόρβα Παλέρμο

Δευτέρα 19/12
Φανέλα Δέλλα

Τρίτη 20/12
Φανέλα Λεονάρντο και Παπούτσια Μάκου

Τετάρτη 21/12
Φανέλα Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 22/12
Φανέλα Τοροσίδη


Πηγή: Contra.gr

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname