Saturday, January 14, 2012

Κυριακή 15/1 με τον Πίτερ Οικονομίδη στο gazARTE

Κάθε Κυριακή στο loft του gazARTE συζητάνε. Με ζεστό καφέ, κουλουράκια κι όλα όσα χρειάζονται τα χειμωνιάτικα απογεύματα. Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Μάκης Προβατάς υποδέχονται ανθρώπους που έχουν πολλά να πουν, θέτουν τις ερωτήσεις και ξεκινάνε μια κουβέντα στην οποία το κοινό είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο να συμμετάσχει και όχι μόνο να ακούσει.

Την προηγούμενη Κυριακή η σειρά συζητήσεων «Ένας Λόγος Παραπάνω» ξεκίνησε με καλεσμένο τον διακεκριμένο επιστήμονα – ερευνητή του MIT Ανδρέα Μερσίν. Τις δύο επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν οι Κωστής Δασκαλάκης και Γιώργος Γραμματικάκης.

Αύριο όμως είναι η σειρά του Πίτερ Οικονομίδη. Η ομιλία του στο συνέδριο ‘Re-Branding Greece’ έκανε τον γύρο του κόσμου και αποτέλεσε μια από τις λίγες πηγές έμπνευσης που μπορέσαμε να βρούμε τον τελευταίο καιρό μέσα στη δύνη της κρίσης. Η δουλειά του ως σύμβουλος επικοινωνίας/brand strategist αποθεώθηκε στον τρόπο με τον οποίο έκανε τη Λεμεσό δυνατό παίκτη στην τουριστική «Μονόπολη» της Μεσογείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό, οπτικοακουστικό υλικό θα υποστηρίζει όσα λέγονται και η διάρκεια της εκδήλωσης είναι περίπου μια ώρα.


Αυτή είναι η περίφημη ομιλία του στη Θεσσαλονίκη



Να συμπληρώσουμε επίσης ότι ο Πίτερ Οικονομίδης θα μιλήσει και την Τρίτη 17/1 στο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50) στις 18.30, καλεσμένος του Business College of Athens (δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 16/1 στο 210 7253.783) 

Παναγιώτης Μένεγος


Πηγή: ATHENSvoice

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname