Sunday, January 22, 2012

21-28 Ιανουαρίου: Χρώματα και παιδική φαντασία πλημμυρίζουν το Πολεμικό Μουσείο!

Ζωγραφικά έργα με (παιδική) φαντασία, χρώματα, όμορφες σκέψεις και χαρούμενα χαμόγελα θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης «Το ένα μάτι βλέπει, το άλλο νιώθει», που επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός και ζωγράφος Ερμιόνη Δελή. Η έκθεση θα λειτουργεί στο Πολεμικό Μουσείο έως τις 28 Ιανουαρίου.

Η ενότητα περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα, ατομικά και ομαδικά, από διαφορετικές θεματικές κατηγορίες, με τεχνικές και υλικά όπως οι ξυλομπογιές, το κάρβουνο, οι μαρκαδόροι, τα λαδοπαστέλ και οι τέμπερες σε ακουαρέλα, χαρτιά και χαρτόνια καθώς και μικροκατασκευές με άχρηστα υλικά… αλλά με πολύ μεράκι, αυθορμητισμό και αισιοδοξία.

«Τα παιδικά έργα που θα παρουσιαστούν στην Έκθεση αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία μιας πηγαίας δημιουργικής παραγωγής από τα εικαστικά εργαστήρια του 20ου Δημοτικού Σχολείου του Αιγάλεω κατά το σχολικό έτος 2010-2011» εξηγεί η επιμελήτρια της έκθεσης Ερμιόνη Δελή.

Και καταλήγει: «Τη χρωματιστή προσπάθεια των παιδιών παρουσιάζω στο ευρύ κοινό, με βαθιά πίστη και καμάρι, ως ζωγράφος και ως παιδαγωγός. Η έκθεση αυτή αποτελεί ένα θερμό ευχαριστώ στα παιδιά, τους ακούραστους εργάτες, που βοήθησαν την πορεία μου ως επιστήμονα, ως καλλιτέχνη… ως άνθρωπο»


INFO
Διάρκεια έκθεσης 21 έως 28 Ιανουαρίου 2012 
Πολεμικό Μουσείο, Βασιλίσσης Σοφίας &  Ριζάρη 2 – Αθήνα

Λειτουργία: Τρίτη-Σάββατο, 9πμ-2μμ & 5.30-8.30 μμ


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname