Tuesday, January 10, 2012

«Μεγάλη Βρεταννία»: Στη λίστα των 500 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου

Στη λίστα των 500 καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου σύμφωνα με το περιοδικό Travel + Leisure συμπεριλαμβάνεται για ακόμα μια χρονιά το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Το περιοδικό Travel + Leisure συμπεριέλαβε το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας στη λίστα του «World's best hotels 500», καθώς η παγκόσμια ομάδα δημοσιογράφων και συντακτών του περιοδικού επέλεξε τα 500 πιο υψηλόβαθμα ξενοδοχεία από την έρευνα «World's Best», προσδιορίζοντας τι τα διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές τους και ξεχωρίζοντας ποιες υπηρεσίες, παροχές και προνόμια δεν πρέπει να χάσει κανένας πελάτης.

Η γενική βαθμολογία του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» ξεπερνά κάποια από τα πιο θρυλικά ξενοδοχεία του κόσμου, όπως το Hotel Adlon Kempinski στο Βερολίνο, το Four Seasons at Park Lane στο Λονδίνο, το Hotel Ritz στη Μαδρίτη και το Hotel Cipriani στη Βενετία, ενώ περιγράφεται ως «ο ορισμός ενός μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου» στη λίστα του T+L.

Το ξενοδοχείο είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. και τη λειτουργική του διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., μια από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1.000 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. 


Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname