Monday, January 23, 2012

«Αντεπίθεση στη θλίψη» από το Πατρινό Καρναβάλι!

«Η Πάτρα αντιστέκεται στην κρίση, στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας και κάνει αντεπίθεση στη θλίψη», τόνισε ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Δημαράς, κηρύσσοντας την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού στην πλατεία Γεωργίου της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το κέντρο της πόλης και, ειδικότερα, ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου και η πλατεία Γεωργίου «πλημμύρισαν» από κόσμο, που ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά τις εκδηλώσεις, ενώ οι καρναβαλιστές κατάφεραν και πάλι να δώσουν στην πόλη το ξεχωριστό κλίμα της χαράς, της ζωντάνιας, αλλά και της σάτιρας.

Στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου είχε στηθεί η παιδική καρναβαλούπολη, όπου τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν, ενώ οι "μπάστακες" ξεχώριζαν με την παρουσία τους.

Ταυτόχρονα ομάδες μουσικών της μπάντας έπαιζαν καρναβαλικά τραγούδια σε διάφορα σημεία του κέντρου, ενώ το γιορτινό κλίμα στη πόλη συμπλήρωναν ο χορός, οι καλλιτέχνες του δρόμου και τα ξεχωριστά δρώμενα.

Ο δήμαρχος έκανε και τα αποκαλυπτήρια του βασιλιά καρνάβαλου και ακολούθησε ρίψη πυροτεχνημάτων Το κλίμα της διασκέδασης συνεχίστηκε με την συναυλία του συγκροτήματος The Burger Project.


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname