Saturday, January 28, 2012

Ευρωπαϊκό ρεκόρ συμμετοχών για τις ελληνικές μπάντες στο διαγωνισμό Hard Rock Rising 2012!

Το Hard Rock Cafe Athens μπαίνει στη μάχη καλώντας όλους τους Έλληνες fans να ψηφίσουν, από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου, τις 9 καλύτερες Ελληνικές μπάντες που θα προχωρήσουν στην φάση των live events για την ανάδειξη της Ελληνικής μπάντας που θα μας εκπροσωπήσει στη παγκόσμια φάση του διαγωνισμού.

Σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν 86 Hard Rock Cafes στον παγκόσμιο διαγωνισμό Hard Rock Rising και το Hard Rock Café Athens συγκέντρωσε τις περισσότερες συμμετοχές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο! Οι fans μπορούν να ψηφίσουν από τη σελίδα Facebook του Hard Rock Cafe Athens www.facebook.com/hardrockcafeathens, μέσω ενός ειδικού application, κατεβάζοντας δωρεάν τα τραγούδια από τα συγκροτήματα της επιλογής τους.

Οι 87 Ελληνικές μπάντες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι:

U.N.S.I.N.
3EYXES
AKROS APORRITON
Allens Hand
BanDemoniC
Belief
Black Hat Bones
Bleach!
CHAKRADAR
chewing gun
Constance
Danger Angel
daze of youth band
Device
Disharmony
Dj M.P.3.k.
Dope Flood
Dying For My Pride
Emmono Grizo
Entry Wound
Fetameriganoi

Hattie Green
Iceflow
illusion
Improbi Dei
INCONGRUITY
INK(greece)
Jane In Pain
JOKER
karro
Kostas Mitsas
LEFTHANDED SOCIETY
LiE
Limbo
Melisses
MeQ
Mpliax166
MR. HIGHWAY BAND
NEXT DECADE
No Sequence
Oblivion Lighthouse
Rosebleed
Schooldrivers
Serenity Broken
Skysent LU
Straw Tone
Strawberry Street
Sun, Rain in Life
Sunlight
Supernatural Soldiers
the Big Nose Attack
The Drizzle
The Finger
THE JAMSTONE
The Liarbirds
The Mongoose
The Next Saturdays
The Skelters
THE TUBESCREAMERS BAND
THE U.N. BAND
The scars of tears


Floating Worlds
Fortress Under Siege
Full House Brew Crew
Funky Monkey
Gary Johnson
Grace Abbott
Grain Of Sense
Harsh Demise
OCEAN MIND
out of memo
PARAFERNELIA
Parallel Tuned
Phase
POWER CRUE
Project Zeroed
Remade
Resistance of independent music
Travel Mind Syndrome
Verbal Delirium
Violent Disease
Violet
Voodoo Healers
WARSHIP
WILD KITTEN
Xraybandathens
Yiannis Chalkias










Στην Αθήνα, το Hard Rock Café Athens θα φιλοξενήσει 4 lives για τις 9 καλύτερες μπάντες που θα
ανακοινωθούν κατόπιν της τοπικής ψηφοφορίας. Μία κριτική επιτροπή, που θα αποτελείται από επαγγελματίες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, θα επιλέξει την ελληνική νικήτρια μπάντα, η οποία θα περάσει στη φάση του παγκόσμιου διαγωνισμού. Η ελληνική μπάντα θα πρέπει πλέον να παλέψει με τις αντίστοιχες μπάντες των υπολοίπων 85 Hard Rock Cafes ανά τον κόσμο που συμμετέχουν στο διαγωνισμό Hard Rock Rising. Οι νικητές θα μειωθούν στις καλύτερες 10 μπάντες παγκοσμίως μέσω ψηφοφορίας των fans. Τέλος, ένα panel διάσημων κριτών και επαγγελματιών της  παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας θα επιλέξει τους 3 τελικούς νικητές.

Η νικήτρια μπάντα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, για την απόλυτη rock star εμπειρία, τη συμμετοχή της στο Hard Rock Calling 2012! Ο δεύτερος και τρίτος νικητής θα λάβουν $5,000 και $2,500, αντίστοιχα, σε credits της ReverbNation για τη προώθηση της καριέρας τους.

Το Hyde Park σας καλωσορίζει - Hard Rock Calling 2012
Το Hard Rock Calling, ένα παγκόσμιο γεγονός, που διανύει την έβδομη συνεχόμενη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σπουδαιότερα βρετανικά μουσικά γεγονότα. Το φεστιβάλ για το 2012 θα γίνει από τη Παρασκευή  13 Ιουλίου έως τη Κυριακή 15 Ιουλίου στο Hyde Park του Λονδίνου. Τα ονόματα που θα παίξουν ζωντανά φέτος, συμπεριλαμβάνουν τον Bruce Springsteen και την E Street Band, οι οποίοι θα κυριαρχήσουν στη σκηνή για 2η φορά στο Hard Rock Calling. Οι μουσικοί του Hard Rock Calling 2012 θα αποτελέσουν μέρος μίας  σειράς από ονόματα θρύλων της rock ‘n’ roll που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το μοναδικό festival, όπως: Aerosmith, Eric Clapton, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel, The Killers, The Police, Rod Stewart και Bon Jovi

Ψηφίστε την αγαπημένη σας ελληνική μπάντα από τις 25 Ιανουαρίου και ελάτε στο Hard Rock Café Athens για να παρακολουθήσετε τη μάχη, ανάμεσα στις τοπικές μπάντες, που θα δώσει στον νικητή μία ευκαιρία ζωής!

Πηγή: LIFO

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname