Tuesday, January 10, 2012

Θέλετε να νιώσετε ποιό είναι το πραγματικό ανάστημα του Έλληνα; (video)

Αγαπητοί φίλοι,

Παρακολουθούμε εδώ και καιρ, εγώ και η σύζυγός μου Αικατερίνη, την αξιοθαύμαστη προσπάθειά σας, να ανακαλύπτετε εκπληκτικά νέα, για την Ελλάδα, που σκοπό έχουν να ανυψώσουν το ηθικό μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο. 'Ετσι θεωρούμε ότι, θα ήταν σωστό να βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθειά σας, γνωστοποιώντας σας, ότι "ο κανόνας που θέλει τους 'Ελληνες στο εξωτερικό να διαπρέπουν",για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε.

Πράγματι ! Ακόμα και σε αυτήν την κρίσιμη εποχή για την χώρα μας, υπάρχουν Έλληνες που πιστεύουν ότι η Ελλάδα προορίζεται να λάμψει και θα λάμψει!

Αυτο έγινε γνωστό στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχολογίας στη Sri Lanka 5 - 8 Δεκεμβρίου 2011, απο την Σφαιρική Αντιληπτικότητα, με τεράστια απήχηση και αποδοχή. Οι ιδρυτές και εμπνευστές της μεθόδου της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας Δρ.Μαρία Λεβέντη και Δρ.Ιωάννης Καρλαούζος, κατάφεραν να δείξουν και να αποδείξουν μετά απο μακροχρόνιες μελέτες και έρευνες, ότι το Ελληνικό πνεύμα παραμένει αέναος φάρος γνώσης.

Αυτο είχε ως αποτέλεσμα η Ελληνική αποστολή των 48! ατόμων να γυρίσει στην πατρίδα μας, έχοντας στις αποσκευές της, πλήθος βραβείων. Το σημαντικότερο όμως όλων, είναι ότι αναγνωρίστηκε Παγκοσμίως η Ελλάδα ως πνευματική κοιτίδα φωτός και έμπνευσης για όλη την Οικουμένη!!

Στο βίντεο που ακολουθεί η Δρ. Μαρία Λεβέντη μιλά για την Ελλάδα, τη σύγχρονη και την αρχετυπική. Την Ελλάδα που σήμερα ναι μεν φαίνεται να έχει λαβωθεί, αλλά και την Ελλάδα που πάντοτε υποστήριζε και διέδιδε το Καθαρό Φως, τη Νέα Συνείδηση και τον Πολιτισμό. Για την Ελλάδα που είναι προδιαγεγραμμένο να λάμψει και θα λάμψει! Η ομιλία περιστρέφεται γύρω από τους 8 λόγους για τους οποίους ο Έλληνας πρέπει να είναι περήφανος που είναι Έλληνας.

Πραγματοποιήθηκε στην καθιερωμένη εκδήλωση της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας για τον εορτασμό του νέου έτους παρουσία πάνω από 400 ασκούμενων της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, φίλων και συνεργατών.

Ομιλία της Δρ. Μαρίας Λεβέντη. Πρωτοχρονιά 2012





Μετά από αυτό το βίντεο εμείς νιώσαμε πανύψηλοι!!!! Εσείς;


Με εκτίμηση Ιωάννης και Αικατερίνη Βοΐλη


3 comments:

  1. Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική από την τρέχουσα πραγματικότητα και η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα θα λάμψει μέσα από όλους εμάς!
    Και εγώ μετά από αυτή την ομιλία αισθάνομαι πανύψηλος, περήφανος και σίγουρος.

    Ευχαριστώ,

    Χάρης Χ.

    ReplyDelete
  2. ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    ReplyDelete
  3. Μετά από αυτό το βίντεο νιώσαμε πως υπάρχει ελπίδα, νιώσαμε πως είμαστε άνθρωποι με αρετές, με ήθος , με τόλμη, με αξιοπρέπεια, ΜΕ ΦΩΣ! Μετά από αυτή την ομιλία νιώσαμε πως μπορούμε να φτάσουμε τον ουρανό, τίποτα δεν μας σταματα!

    ReplyDelete

Comments system

Disqus Shortname