Friday, March 23, 2012

Διαγωνισμός για την καλύτερη ιδέα ελληνικού videogame

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας ανακοινώνει το Game Idea Contest, ένα διαγωνισμό σεναρίου παιχνιδιών. Όσοι λοιπόν ασχολείστε με video games και φαντάζεστε το πώς θα μπορούσε να είναι ένα ιδανικό παιχνίδι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, στέλνοντας μία περίληψη, σενάριο ή ένα ολοκληρωμένο game design για την ιδέα του παιχνιδιού σας στο e-mail του συλλόγου info@hgda.gr.

Η ιδέα σας μπορεί να αφορά οποιαδήποτε πλατφόρμα, όπως επίσης και οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού. Μπορεί επίσης να αφορά εμπορικά, free-to-play ή serious games. Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η ιδέα σας, τόσο το καλύτερο. Μαζί με το document μπορείτε να συμπεριλάβετε και οποιαδήποτε γραφικά, βίντεο, prototypes, κώδικα ή ότι άλλο μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη παρουσίαση της ιδέας σας.

Όλες οι ιδέες θα κριθούν από την αρμόδια επιτροπή του HGDA, που θα αποτελείται από επαγγελματίες game designers. Όποιος επιθυμεί ωστόσο, μπορεί να δημοσιοποιήσει την ιδέα του σε site που θα δημιουργήσει και στο οποίο θα κάνει link την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού (www.hgdagameidea.com). Όσοι επιθυμούν ωστόσο, μπορούν να μην αποκαλύψουν δημόσια πληροφορίες για την ιδέα τους και η επιτροπή δεσμεύεται να κάνει το ίδιο.

Η καλύτερη ιδέα θα αναπτυχθεί από μία ομάδα που θα σχηματιστεί από developers (μέλη του συλλόγου) ενώ θα υποβληθεί με την υποστήριξη του HGDA σε Venture Capital και σε όλες τις εταιρείες του χώρου, με την ελπίδα να λάβει Seed Funding.


Πηγή: Newsbeast

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname