Wednesday, April 18, 2012

Support Greece - Κάν'το!

Καλησπέρα,

αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη δουλειά σας.

Στέλνω αυτό το μήνυμα εκ μέρους ενός GROUP που δημιουργήθηκε από Έλληνες της Ολλανδίας με σκοπό τη στήριξη της Ελλάδας από Έλληνες και ξένους.

Θεωρούμε πολύ σημαντική τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ατόμων έτσι ώστε να μπορέσουμε να ακουστούμε και να διαδώσουμε τις ιδέες μας.

 Καθημερινά οργανώνουμε εκδηλώσεις προς στήριξη των αδύναμων ομάδων στην Ελλάδα που αυτή τη στιγμή μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Συγκεκριμένα, οργανώνουμε εκστρατείες προσφοράς ρούχων, τροφίμων και άλλων ειδών σε ιδρύματα, οργανισμούς, κοινότητες, οικογένειες. Επίσης, λόγω της εγγραφης πολλών μελών από το εξωτερικό, οργανώνουμε δράσεις στο εξωτερικό προς συγκεντρωση όλων και περισσότερων ανθρώπων που θέλουν να στηρίξουν την Ελλάδα.

Επίσης, βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ανάληψη κάποιων campaigns στο εξωτερικό, μέσω των οποίων θέλουμε να ενισχύσουμε το αίσθημα του φιλελληνισμού και να ζητήσουμε από όλους τους ξένους την πρακτική και ηθική στήριξη, ορίζοντας αντιπροσώπους σε κάθε χώρα.

Αυτό το group ευχόμαστε να είναι η αρχή ενός παγκόσμιου οργανισμού που θα στηρίζει καθημερινά και με πράξεις όλους τους Έλληνες, οι οποίοι τώρα έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Έχουμε διάθεση, επιμονή και αγάπη για την πατρίδα μας και θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Όποτε υπάρχει ευκαιρία και χρόνος, ανεβάστε κάποια ανάρτηση και για εμάς.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας και αναλάβετε κι εσείς δράσεις για την στήριξη της χώρας μας.

Στις εκδηλώσεις θα μπορέσετε να βρείτε τις εκκλήσεις βοήθειας προς τις ευπαθείς ομάδες στην Ελλάδα που ολοένα και αυξάνονται.

Επίσης, συζητούμε την οργάνωση συγκεκριμένων campaigns που θα ξεκινήσουν σε διάφορες χώρες για την αφύπνιση των λαών ως προς την Ελλάδα και τη στήριξή της.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συμβάλουμε όλοι με προτάσεις, ιδεες και πράξεις αυτόν τον καιρό που η χώρα περνάει αυτές τις στιγμές.

Η αλλαγή θα έρθει από τους ανθρώπους, όχι από τις κυβερνήσεις. Είναι στο χέρι μας να το καταφέρουμε. Οποισδήποτε σύνδεσμος με το εξωτερικό και την διάδωση των σκοπών μας εκεί
είναι ιδιαίτερα χρήσιμος.

Θα ήθελα να σας ζητήσω να αναρτήσετε την ομάδα μας στις σελίδες σας, ζητώντας από όλους να γίνουν μέλη.

Το όνομα του GROUP είναι SUPPORT GREECE και το link του: https://www.facebook.com/groups/274659955939250/

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ελπίζω πραγματικά να συμβάλετε κι εσείς με τον τρόπο σας για το καλύτερο αύριο που όλοι περιμένουμε.

Με εκτίμηση,
 
Βαλέρια Ηλιάδου


No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname