Tuesday, May 15, 2012

Πώς ένα δημοσίευμα "σπάει" τη γραφειοκρατία του Δημοσίου

Η προβολή της πολύπαθης εμπειρίας ετών του Μάνου Κουφάκη με τα ΕΛΤΑ από το NEWS 247 έφερε μια απρόσμενα θετική εξέλιξη. Προς τιμή της η διευθύντρια των ΕΛΤΑ συναντήθηκε μαζί του και αντιμετώπισε το θέμα.

Πριν από λίγες μέρες το NEWS 247 σας είχε παρουσιάσει μια απίστευτη ιστορία τρέλας στο Δημόσιο. "Πρωταγωνιστής" της ιστορίας ήταν ο Μάνος Κουφάκης ένας εκ των ιδρυτών της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας Sonic Age Records.

Ο Μάνος Κουφάκης εξιστορούσε μέσα από το μπλογκ του "Meet In 5'" την ταλαιπωρία ετών που είχε βιώσει στα ΕΛΤΑ. Υπό τον τίτλο "Αφήστε μας να δουλέψουμε ΡΕ", μας μύησε στην "Βαβέλ" του Δημοσίου.

"Είναι ένα μπάχαλο για το πως δουλεύουν", μας είχε πει πριν τρεις μέρες που επικοινωνήσαμε μαζί του.

Όμως, μετά την προβολή του θέματος από το NEWS 247, ο Μάνος Κουφάκης ήρθε αντιμέτωπος με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς δέχτηκε τηλεφώνημα από την προϊστάμενη του Τομέα Πωλήσεων Προϊόντων Δικτύου ΕΛΤΑ, την κυρία Χαρά Πασχαλίδου, η οποία τον προσκάλεσε να συναντηθεί με εκείνη και τη διευθύντρια της Εμπορικής Διεύθυνσης των ΕΛΤΑ, κυρία Στέλλα Γυπαράκη.

"Αποδέχτηκα την πρόσκληση και μαζί με το συνεργάτη μου πήγαμε στο ραντεβού. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το ήθος κι ο επαγγελματισμός που επέδειξαν προς εμάς και τα δύο ανώτερα στελέχη, ακούγοντας με προσοχή τις θέσεις μας και προτείνοντάς μας μέχρι και αποζημίωση της όποιας ζημιάς είχαμε υποστεί. Μάλιστα δεν περιορίστηκαν σε αυτό καθώς μας πρότειναν και τρόπους που θα μπορούσε η συνεργασία μας να γίνει ακόμα πιο αποδοτική και γενικότερα η συζήτηση κινήθηκε σε εξαιρετικά φιλικούς τόνους, με τη δική μας μεριά να δηλώνει πως όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί αποτελεί παρελθόν και τη δική τους πλευρά να δηλώνει πως έχει εντοπιστεί το πρόβλημα και πλέον έχει διορθωθεί.

Τόσο η κυρία Πασχαλίδου όσο και η κυρία Γυπαράκη, έδειξαν τρομερό ενδιαφέρον για τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και ειλικρινά πιστεύω πως αν οι δημόσιες υπηρεσίες (αλλά και αρκετές ιδιωτικές) στελεχώνονταν από τόσο άξιους ανθρώπους που ζούνε την εποχή τους και δεν εμμένουν σε αγκυλώσεις του παρελθόντος, θα μιλάγαμε για μια καλύτερη κοινωνία", γράφει ο ίδιος σε νεότερη ανάρτησή του στο μπλογκ του.

"Παραδόξως το αντιμετώπισαν καλά", μας λέει, προσθέτοντας ότι του έκανε εντύπωση που τον πήραν τηλέφωνο.

"Θέλω να είμαι δίκαιος", συμπληρώνει για αυτό προέβη σε νεότερη ανάρτηση.

"Η επιλογή μας να παραμείνουμε πελάτες των ΕΛΤΑ, δηλώνει ότι πιστεύουμε σε αυτή την υπηρεσία, την οποία θεωρούμε ανταγωνιστική, απλά ως πελάτες διατηρούμε το δικαίωμα να στηλιτεύσουμε τα κακώς κείμενα και να προτείνουμε βελτιώσεις, όπως θα κάναμε κι αν πηγαίναμε στο αγαπημένο μας εστιατόριο και μας σερβίρανε ένα λερωμένο πιρούνι", καταλήγει στο μπλογκ του.

Ο Μάνος Κουφάκης είναι ένας εκ των δύο ιδρυτών της ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας Sonic Age Records. Ο ίδιος μαζί με τον Κώστα Οργανόπουλο ασχολούνται με το διαδίκτυο (Ιστοσελίδα Αγοραπωλησιών www.CoinMad.com), τις mobile εφαρμογες (Βρες Δώρο) και προσπαθούν να οργανώσουν σύντομα face to face meetings με σκοπό την ανεύρεση συνεργατών στο χώρο του επιχειρείν (Meet In 5'), πάντα στο χώρο του διαδικτύου και της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Μαρίνα Χατζηδημητρίου


Πηγή: news247

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname