Wednesday, May 23, 2012

Όλοι μαζί μπορούμε για την Γεωργία Παπαζήση

Η Γεωργία Παπαζήση με το "σλόγκαν" "Όλοι μαζί μπορούμε" μας καλεί να την βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε με σκοπό να φύγει 1η Ιουνίου για την Ινδία ώστε να συνεχίσει τον αγώνα της. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Γεωργία Παπαζήση, είναι μια νεαρή αισιόδοξη και γεμάτη θετική ενέργεια γυναίκα η οποία παλεύει με την νόσο Λάιμ από την οποία προσβλήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια.

Η ιστορία της νεαρής γυναίκας συγκίνησε όλο το διαδίκτυο, και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, και όχι μόνο, τη βοήθησαν να συγκεντρώσει τα 30.000 ευρώ που χρειαζόταν για να ξεκινήσει αγωγή με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα στη κλινική Nu Tech Mediworld, στο Νέο Δελχί της Ινδίας.
Έτσι, η Γεωργία Παπαζήση, ξεκίνησε τη δική της μάχη στην Ινδία στις 22 Αυγούστου και επέστρεψε στις 21 Οκτωβρίου πιο χαρούμενη και δυνατή από ποτέ.

Η Γεωργία Παπαζήση ζητά και πάλι τη βοήθειά μας ενώ σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε αναφέρει πως η προηγούμενη εθελόντρια συνοδός της, της απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό.

"Όλοι μαζί μπορούμε! Ναι θυμίζει προεκλογικό σλόγκαν κόμματος, αλλά ταιριάζει τόσο καλά τώρα. Η προσπάθεια που άρχισε με το ποστ της Τρίτης 8 Μαΐου, συνεχίζεται. Και θα ισχύει για όλο το εξάμηνο που θα μείνω στην Ινδία. Πολλοί φίλοι σπεύσατε να με βοηθήσετε με μικρές και μεγάλες εισφορές ή με κοινοποιήσεις στα social media και σας ευχαριστώ ολόψυχα. Το έχω ξαναγράψει αλλά δεν πειράζει, το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου", γράφει σε νέα ανάρτησή της στο μπλογκ της.

"Όμως τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά, οπότε ο αγώνας συνεχίζεται έχοντας και κάποιες εναλλακτικές για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν, αλλά λόγω της γνωστής άθλιας οικονομικής περιόδου που διανύουμε αδυνατούν", προσθέτει και συνεχίζει:

"Εδώ κολλάει και το προεκλογικό "όλοι μαζί". Αγαπημένες φίλες από το twitter ευθύνονται για 2 ενέργειες που μπορούν να με βοηθήσουν στο στόχο.

Σας καλώ όλους να συμμετέχετε!

Καταρχήν το παιχνίδι Travian.

Δε χρειάζεται να παίξετε, ούτε να είστε σχετικοί με παιχνίδια online.

Μπαίνετε εδώ http://t.co/fRHzqIQa

Κανετε ΜΟΝΟ εγγραφή και επιβεβαίωση ΔΩΡΕΑΝ

Έχετε ήδη συνεισφέρει με 1€ !!

Προσοχή μόνο ένα mail μετράει, μόνο από τo άνω link που σας έδωσα εγώ και τέλος, μην ξεχάσετε την επιβεβαίωση μέσω mail.

Ούτε 5´ δουλειά ε; Όλοι μπορούμε.

Το δεύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να έρθετε στο πάρτι:

Τετάρτη 30/5 Tender, Αγ.Παρασκευή. Ποτό και bazaar χειροποιητων κοσμημάτων.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο #openIndia
https://t.co/5paKHPEO

Τέλος ισχύουν φυσικά και το donate button του paypal καθώς και ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, πάνω δεξιά στο blog.

Μπορούμε; Ο στόχος είναι να φύγω 1η Ιουνίου με τον συνοδό μου.

Δε σας λέω ποιος είναι, γιατί μέχρι να βγει η βίζα του δεν μπορώ καν να το πιστέψω.
Τα ξαναλέμε σύντομα :)"

Εμείς στο NEWS 247 από την πρώτη στιγμή προβάλαμε την ιστορία της Γεωργίας Παπαζήση γιατί μας συγκίνησε και θεωρούμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το διαδίκτυο μπορεί να κινητοποιήσει μαζικά ανθρώπους και συνειδήσεις. 


Πηγή: News247

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname