Saturday, June 30, 2012

Καλοκαίρι στην πόλη με πολιτιστικές ανησυχίες για τα παιδιά

Για τα παιδιά που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και τους αρέσουν γενικότερα οι εξερευνήσεις και οι νέες εμπειρίες θα ενθουσιαστούν με την συμμετοχή του στα παρακάτω δύο προγράμματα που ανακαλύψαμε.




«Πινακοθήκη Γκίκα»: «Καλοκαιρινά ταξιδάκια στην οδό Κριεζώτου»
Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012, 11.00-13.00

Η Πινακοθήκη Γκίκα άνοιξε και πάλι! Ώρα για χρωματιστές αποδράσεις, με πρώτο λιμάνι την Ύδρα. Εικόνες, μυρωδιές και ήχοι από τα καλοκαίρια του Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα θα συναντήσουν τις δικές σας καλοκαιρινές διαδρομές σ’ ένα πρωινό γεμάτο ζωγραφική κι ανακαλύψεις.

Με ηλιόλουστη διάθεση, με τους γονείς ή τα παιδιά σας, στην οδό Κριεζώτου 3, για μια πρώτη γνωριμία με το σπουδαίο καλλιτέχνη και το έργο του.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

 Πληροφορίες και κρατήσεις: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Μουσείου Μπενάκη, καθημερινές, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, 09.00-15.00, 210 3671067-70 



Από 18/06 έως και 7 Σεπτεμβρίου
Ο «Ελληνικός κόσμος» προτείνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη 2012»

Η πρόσκληση απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 χρονών και προϋποθέτει μόνο καλή διάθεση και χαμόγελο. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 5 δεκαήμερα όπου εναλλάξ τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες «Ο γύρος του κόσμου στον «Ελληνικό Κόσμο»» και/ή «Παίζω, παίζεις, παίζουμε; Παιχνίδια που μας ενώνουν!»


Πηγή: Jenny

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname