Friday, July 6, 2012

Απειλεί τη Βραζιλία η Εθνική Ελλάδας!

Άνοδος τριών θέσεων για την Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA για τον μήνα Ιούλιο, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να βρίσκεται πλέον στην 12η θέση, πίσω από την Βραζιλία, την οποία και απειλεί να ξεπεράσει προσεχώς, εφόσον έλθουν κι άλλες επιτυχίες.

Συγκεκριμένα η εθνική με τη νίκη της επί της Ρωσίας και την ισοπαλία απέναντι στην Πολωνία στο Euro, έφτασε τους 1003 βαθμούς στην σχετική κατάταξη, με την Βραζιλία που είναι 11η να μετράει 1012 βαθμούς, χάνοντας 6 θέσεις σε σχέση με την μέτρηση του προηγούμενου μήνα.

Στην κορυφή παρέμεινε η Ισπανία μετά και τη νέα επιτυχία της στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, ενώ τη 2η θέση καταλαμβάνει η Γερμανία. Ακολουθούν οι Ουρουγουάη, Αγγλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αργεντινή, Ολλανδία, Κροατία και Δανία.

Πίσω από την Ελλάδα βρίσκονται πλέον οι Ρωσία, Γαλλία και Χιλή.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή, με νίκη στο φιλικό της 15ης Αυγούστου με τη Νορβηγία εκτός έδρας, ενώ θα ακολουθήσουν το Σεπτέμβριο τα πρώτα, καθοριστικά ματς, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη Λετονία εκτός έδρας στις 07/09 και τη Λιθουανία εντός έδρας στις 11/09. 


Δείτε τη σχετική κατάταξη:



Πηγή: Contra

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname