Sunday, April 21, 2013

Ο Στίβεν Φράι επισκέπτεται την Ακρόπολη και τους Δελφούς και το καταδιασκεδάζει

«Ο Ομφαλός, η θεμέλια λίθος όλου του κόσμου. Είμαι στο κέντρο, στο πολύ κέντρο όλων αυτών, μούχαχα!». Με αυτό το μήνυμά του στο Twitter ο δημοφιλής βρετανός ηθοποιός Στίβεν Φράι, περιέγραψε το μεσημέρι της Δευτέρας την επίσκεψή του στους Δελφούς.

Διάσημος από τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «V for Vendetta» και «Η ταραγμένη ζωή του Οσκαρ Γουάιλντ» ο 56χρονος Βρετανός βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα για τουρισμό και περιγράφει το ταξίδι του σχεδόν με κάθε σπαρταριστή λεπτομέρεια στο Twitter. Ηδη από το Σάββατο έγραφε: «Πάω στην Ελλάδα αύριο, πάω στην Ελλάδα αύριο, ου ρα!».

Ο Φράι, επισκέφτηκε την Κυριακή την Ακρόπολη και τον λόφο της Πνύκας – «άποψη της Ακρόπολης από εκεί απ' όπου ξεκίνησαν όλα, την Πνύκα, γενέτειρα της Δημοκρατίας και της μητέρας τζαζ» σχολίασε –, συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και από το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε για τους Δελφούς όπου επισκέφτηκε και το Μουσείο.

Το βράδυ της Κυριακής έγραψε στο Twitter, «Θεέ μου, λατρεύω την Ελλάδα. Δεν φαίνεται καθόλου να έχει υποκύψει στην κρίση. Είναι ακόμα φιλική και γεμάτη χαρά».


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ


* Ευχαριστούμε Κατερίνα Σ. για το άρθρο!

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname