Wednesday, July 3, 2013

ΝΒΑ2Κ14 με τους δύο "αιώνιους" του Ελληνικού μπάσκετ!

Η 2ΚSports και η Euroleague Basketball ανακοίνωσαν σήμερα την αποκλειστική, πολυετή συμφωνία τους, η οποία θα φέρει ομάδες της Ευρωλίγκας στο ΝΒΑ2Κ14, μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. 
Είναι η πρώτη φορά που ομάδες της Ευρωλίγκας, συνολικά 14, θα παρουσιαστούν στη σειρά ΝΒΑ 2Κ και θα δοθεί η ευκαιρία στους φιλάθλους να επιλέξουν την αγαπημένη τους ομάδα από την Ευρωλίγκα και να τη δουν να παίζει και απέναντι στην ομάδα του ΝΒΑ που θα επιλέξουν. 
 
"Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας στο ΝΒΑ 2Κ", δήλωσε ο Τζέισον Αρτζέντ, αντιπρόεδρος της 2Κ Sports. "Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα κοινό που το ακολουθεί με πάθος και είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε την ευκαιρία στους φιλάθλους να παίξει με τους κορυφαίους της Ευρώπης στο ΝΒΑ 2Κ14". 
 
"Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία με την 2Κ Sports, παρουσιάζοντας τις ομάδες μας και τους παίκτες στο καλύτερο μπασκετικό videogame στον κόσμο", δήλωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου, κομισάριος της Ευρωλίγκας. "Με αυτή τη συνεργασία φέρνουμε τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στη δράση, εισάγοντας την Ευρωλίγκας στην παγκόσμια κοινότητα των videogames". 
 
Οι 14 ομάδες που θα περιλαμβάνονται στο ΝΒΑ 2Κ14, είναι:
  1. Άλμπα Βερολίνου
  2. Αναντολού Έφες
  3. ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο
  4. Ζαλγκίρις Κάουνας
  5. Λαμποράλ Κούτξα Βιτόρια
  6. Μακάμπι Τελ Αβίβ
  7. Μοντεπάσκι Σιένα
  8. Μπαρτσελόνα
  9. Ολυμπιακός
  10. Ουνικάχα Μάλαγα
  11. Παναθηναϊκός
  12. Ρεάλ Μαδρίτης
  13. ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  14. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ

Πηγή: Contra

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname