Thursday, December 24, 2015

Οι καθημερινοί ήρωες του Save Moras

Εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δράση και τους σκοπούς του, πραγματοποίησε το νεοσύστατο σωματείο «Save Moras», το βράδυ της Τετάρτης. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Χατζηγιάννειο» πνευματικό κέντρο, το οποίο κατακλείστηκε από εκατοντάδες Λαρισαίους. Η ιδέα του σωματείου αυτού ήταν μια ιδέα του διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα με αφορμή την απώλεια του αδελφού του και αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη δωρεά μυελού των οστών.

 «Αυτές τις γιορτές μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δώρο, να δώσουμε ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας, κάνοντας δωρεά του μυελού των οστών», ανέφερε -μεταξύ άλλων- από το βήμα καταχειροκροτούμενος ο Βαγγέλης Μόρας.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο διευθυντής της αιματολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας κ. Βασιλόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος μεταμοσχεύσεων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών κ. Σπυριδωνίδης αλλά και ο διεθνής αμυντικός της Hellas Βερόνα, Βαγγέλης Μόρας που μετέφερε την εμπειρία του ως δότης μυελού των οστών στον αδερφό του. Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ κ. Δημόπουλος. 

Σωτήρης Ταμπάκος


Πηγή: ΣΠΟΡ FM

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Save Moras στο facebook εδώ: https://www.facebook.com/savemoras

No comments:

Post a Comment

Comments system

Disqus Shortname